Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


 

Megjegyzés:a névhez írd az e-mail címed,ha választ vársz az üzenetedre,ha nem, valami mást írj,a címhez a neved kell,sajnos ezen nem tudok változtatni PL:Név:classfm@classfm.hu Cím:Class.Admin

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

kovacsjudit@velvet.hu

(Kovács Judit, 2015.07.10 12:36)

Sziasztok!
Talán a tavalyi évben játszottak sokszor egy effektekkel teli számot, ami egy szaxofon szólóval kezdődik. Tudjátok hogy melyik szám lehet az?
Ötleteket várnék.

köszi

J.

relianceglobal.loans@gmail.com

(lumen laban, 2015.05.28 08:05)

kap 2% sürgős és hiteles a hitelek 50 perc alatt, hogy az üzleti és a számlák befizetése stb contact relianceglobal.loans@gmail.com

szám:)

(bettti@vipmail.hu, 2013.01.09 22:17)

szia.csak azt szeretném kérdezni hogy a mai napon 11:05 perckor adtatok egy számot és nem tudom az előadót és a szám címét.de nagyon tetszik:) tudnátok nekem segíteni?előre is köszönöm

carteraudry01@gmail.com

(carter, 2015.05.28 08:02)

Én egy hiteles privát kölcsön hitelező és befektető, és én segíthetek 2% sürgős hitelek 45 perc contact carteraudry01@gmail.com

BKV jegyek

(Flashmaster, 2014.07.15 09:03)

Elég érdekes az ismétlésben hallgatni ezt az jegy érvényesség történetet annak függvényében, hogy a BKV annak idején azt mondta, hogy a hologramos jegyek érvényessége nem jár le, ráadásul a nálam lévő jegyeken semmiféle évszám nincsen, se kiadás, se lejárati dátum, ezek alapján én hogyan döntsem el, hogy melyik jó még?
Arról nem beszélve, hogy tartaléknak tartom magamnál, a biztonság kedvéért, mert bérlettel járok, és így nem fogy el két év alatt sem a tömb!

hitel ajánlat

(Ailton Jones , 2014.06.13 11:15)

Helló,

   Én egy hiteles, jó hírű, legitim és akkreditált privát kölcsön hitelező. Mi teszi pénzügyi támogatást, melyek közül a minimális időtartama 1 év, és a maximális futamidő 30 év. A kölcsönt nyújtott szolgáltatások a következők.

* Ingatlan / jelzálog hitelek
* Home Improvement Hitelek
* Autó / Medical / Diákhitel
* Adósság konszolidációs hitelek
* Business Hitelek / személyi kölcsönök.

Kérjük vegye fel velünk e-mailben a részleteket a mi hitel szolgáltatásokat. (argylefoxfinanceltd1@gmail.com). Köszönöm, hogy időt és védnökséget.

Üdvözlettel,
Mr, Ailton Jones.

urgent loan

(George grant , 2014.05.03 03:05)

Jó napot , hölgyeim és uraim ,

Én vagyok Mr. Jones teszter, vezérigazgatója jones tesztelő pénzügyi cég. Én egy hiteles hitel hitelező kínáló hitelt az emberek , akik a szükséges hitelek . Van szüksége a hitel bármilyen célra ? Itt a megoldás, hogy minden pénzügyi problémák . Adok hitelt a projekt , üzleti, adók, számlák, tartozások , felújítás, és fix 2%-os , a mi hitelek egyszerű , olcsó és gyors .
Írjon nekünk ma , hogy feldolgozza a hitel , amely illeszkedik a költségvetés, ha érdekel , kérjük, töltse ki az alábbiakat:

Teljes név : ........................
Levelezési cím : ..................
Telefon : ............................
Ország ...........................
Hitel összege Szükséges : ............
Hitel időtartama: ....................
A cél a hitel : ..............................

A visszaigazolást az e-mail , akkor lehet kezdeni feldolgozása a kölcsönt , ez több nyerhetnek szerzés egy hitelt ettől a társaságtól .

Helló Alig várom, hogy a tárgyaláson meg hamarosan .


Forduljon ügyfélszolgálat több info:
Timmy o roland
Vezérigazgatója.

jonestesterfinancialcompany@gmail.com

urgent loan

(George grant , 2014.05.03 03:04)

hZainteresovany a megszerzése a kölcsön, a jogi kölcsön alacsony aránya @ 2%.
Ha igen, kérjük, forduljon hozzánk @ GeorgeGrantloanfirm@outlook.com

bobbycharltonloanfirm@gmail.com

(Mr Anderson, 2014.04.06 11:17)

Szüksége van egy hitel? Ha igen, győződjön meg róla, hogy forduljon az e-mail címre bobbycharltonloanfirm@gmail.com az Ön neve: Kor: Telefonszám: Megye: Ország: hitel összege: HITEL IDŐTARTAMA: Havi jövedelem:

standardcharteredloanlimited@gmail.com

(Standard Chartered Loan Limited, 2014.03.10 17:54)

Standard Chartered Hitel Limited egyik vezető független kölcsönt cégek világszerte . Mi jól bevált és az évek során kifejlesztett egy jó megértése az Ön igényeinek , egyedi igényeit . Elkötelezettek vagyunk az iránt , hogy kezeli ügyfeleink tisztességesen és szolgáltatás nyújtására , amely szakmai , barátságos és segítőkész . Az eljárások célja, hogy illik neked , annak érdekében, hogy felajánl egy termék , amely megfelel a feltételeknek , vámkezelés minimumra csökkentették , és ezzel együtt a rugalmas hozzáállás minden programot, győződjön meg róla, hogy töltse ki a hitel kérését . Már ezáltal segítve az ügyfeleket változik, és javítsák az életüket, több mint 47 éve , és mi valóban függetlenek vagyunk, abban a különleges helyzetben, hogy egy sor hitelek minden típusú vállalkozások és magánszemélyek . Célunk, hogy megfeleljen a pénzügyi igényeit és az Ön elégedettsége nagyon fontos számunkra . Ezért van, hogy hitelt a 3%-os kamat , forduljon vissza , hogy ma , ha érdekli a szolgáltatás .
E- mail: standardcharteredloanlimited@gmail.com

cashierslenders@gmail.com

(Mr Gerrad, 2014.03.10 09:28)

Nyújtunk pénzügyi támogatást a rászorulók a hitel, és hogy a hitel egy kamatláb 2% évente. Mi a hitelt az alábbi kategóriákban: autó hitel, iskola kölcsön, ház hitel, üzleti hitelek és a személyi kölcsön. Ha felkeltettük érdeklődését, lépjen kapcsolatba velünk e-mail címen cashierslenders@gmail.com és kap vissza hozzánk az információ az alábbi:

név:
Address:
Állapot:
ország:
Szükséges összeg:
Hossza Hitel:
Célja hitel:

Tehát azt akarom, hogy jöjjön vissza hozzánk, így most mi is az átadást a kölcsönt is.
jóindulattal
Mr Gerrad

cashierslenders@gmail.com

(Mr Gerrad, 2014.03.10 09:26)

Villamoson történő verekedés megakadályozása

(Zoli, 2013.12.10 07:54)

VAlószínűleg én sem lépnék közbe addig, míg engem vagy a közvetlen ismerősöket nem fenyegeti veszély! De miért is? Összetett a kérdés. Azért sem, mert az igazságszolgáltatás a béka feneke alatt van! Azért avatkozzak közbe, h egy esetleges rendőri intézkedés után kb 1 órával szabadlábon legyen az "erős" gyerek és a haverjaival megkeressenek engem? Szóval minden álszent gondolja át, mielőtt azonnal rávágja, h ő bizony azonnal közbeavatkozna! Ja még vmi! Az 50kg-os nőnek az volt a szerencséje, sztem, h nő! Ha egy 50kg-os férfi lép közbe, majdnem biztos, h nem ússza meg egy ellökéssel! Benne már ellenfelet lát az agresszív verekedő! Ez is csak egy vélemény, viszont rossz tapasztalatokra alapozott vélemény!
Üdv! Zoli

usl.associates005@gmail.com

(mr Daniel, 2013.12.02 10:32)

vagyunk, a pénzügyi szervezet, amely segíti az emberek fel alap alkotják a célja achiveing ott cél további információt ezekről kínálnak fel velünk a kapcsolatot e-mailben: usl.associates005@gmail.com vagy a IBAM: znithbankplc@gmail.com,

pastorcollins0@gmail.com

(Pastor Collins, 2013.09.10 03:02)

Keres pénzügyi támogatást? Sürgősen szükség van egy kölcsönt, hogy fordítson
számlát vagy adósság? Függetlenül attól, hogy a hitel, akkor lépjen kapcsolatba velünk
pastorcollins0@gmail.com ma a következő információkat
a jobb alsó sarokban.

A rendelkezésre álló hitelek kínálunk,

1. Személyi kölcsönök (Secure és nem biztonságos)
2. Üzleti hitelek (Secure és nem biztonságos)
3. A kombinált hitel
4 konszolidációs hitelt és még sok más:

Kérjük, használja a jelentkezési lapot, érdeklődő ügyfeleknek ki kell töltenie

A jelentkezési lap a kölcsönt.

név:
ország:
Cím:
Nem:
Telefon:
Hitel összege szükség:
Hossza Hitel:
Havi bérleti díj:
tevékenység:

Meg kell várni, hogy az információt, hogy igazad van.

Köszönöm.
Pastor Collins
pastorcollins0@gmail.com

(Pastor Collins, 2013.09.10 03:01)

Keres pénzügyi támogatást? Sürgősen szükség van egy kölcsönt, hogy fordítson
számlát vagy adósság? Függetlenül attól, hogy a hitel, akkor lépjen kapcsolatba velünk
pastorcollins0@gmail.com ma a következő információkat
a jobb alsó sarokban.

A rendelkezésre álló hitelek kínálunk,

1. Személyi kölcsönök (Secure és nem biztonságos)
2. Üzleti hitelek (Secure és nem biztonságos)
3. A kombinált hitel
4 konszolidációs hitelt és még sok más:

Kérjük, használja a jelentkezési lapot, érdeklődő ügyfeleknek ki kell töltenie

A jelentkezési lap a kölcsönt.

név:
ország:
Cím:
Nem:
Telefon:
Hitel összege szükség:
Hossza Hitel:
Havi bérleti díj:
tevékenység:

Meg kell várni, hogy az információt, hogy igazad van.

Köszönöm.
Pastor Collins
tassonyi@invitel.hu

(tassonyi zsolt , 2013.07.06 12:39)

hello mindenki,
mostanában a Class Fm-et hallgatom,nemrég óta. jó,hogy ennyire normális, visszafogott hangnemű rádió,szerintem,példa erre a Morning Show is. Maradjon ez így.
A ma reggeli First Classhoz annyi hozzáfűznivalóm lenne,hogy az a hallgató aki beírt egy sms-t,hogy "ha a csajom összekeni a márkás ingem,addig élt....."az igazi tahó fajta egyik jeles példánya.Krisztina ennél finomabban fejezte ki magát, amikor megjegyezte válaszképpen,hogy te aztán igazi romantikus alkat vagy. De ez is jó. A konklúzió,hogy nincs konklúzió. A Class Fm mindenkié.
Üdvözlök mindenkit.

r_otuma@blumail.org

(Sir Otuma, 2013.06.28 00:17)

Ajánlunk magán-, kereskedelmi-és személyi kölcsönök és mindenféle hitel lehet gondolni, nagyon minimális éves kamatok olyan alacsony, mint 2%-a 20 év törlesztési futamidő bármely részén a world.We adnak hitelt tartományon belül a $ 5,000 a 900.000.000 $ USD.For további információkért lépjen kapcsolatba velem a r_otuma@blumail.org a neveket .......... Az Ön országa .......... Az Ön címe .......... A foglalkozása .......... A családi állapot .......... Jelenlegi állapot munkahelyen ......... Telefonszám .......... Havi jövedelem .......... Szükséges összeg .......... Next of Kin .......... Célja Hitel ..........

Szikszó Városi Uszoda

(gyermekelelmezes@freemail.hu, 2013.06.21 08:55)

Sziasztok!

Szikszón a Városi Uszodában a mai nap folyamán a szikszói lakosok, lakcímkártya felmutatásával ingyen használhatják az uszoda medencéit, a hőségre való tekintettel, Füzesséri József Polgármester Úr jóvoltából!
Ha móda van rá olvassátok be!
Köszönettel! További szép napot, jó rádiózást!

davemorloaninvestment@gmail.com

(dave smith, 2013.04.23 13:28)

Én Pastor Dave Smith privát pénzt hitelező, több mint (9) Kilenc
éves tapasztalattal rendelkezik az üzleti .. Ajánljuk az alábbi
hitelek. Személyi kölcsönök (Secure és nem biztonságos). Üzleti hitelek (Secure
és nem védett). Konszolidációs hitelt. Ajánlom hitelek tőke
között minimális. összege $ 5,000.00-ig. összege $
10.000.000,00 dollárt, nyitott a magánszemélyek, a vállalkozások és a
szervek együttműködnek függetlenül családi állapot, nem, vallás,
és a helyszín, de kell, hogy legyen a jogi utat, hogy a hitel visszafizetésére a
az előírt időben, és féljen God.And a banki átutalási díj
Fontos, hogy egy ügyfél, aki alkalmazni kölcsön kell fizetnie.

Pályázó Részletek: *
A kérelmező neve: ............................................. . *
Cím: De: ..........................................
Pályázó * Város: .............................................. .
Szükséges összeg: ..........................................
Időtartam: .........................................
* Ország: ............................................... ................. *
Ország: ............................................... ..............
email: davemorloaninvestment@gmail.com


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88

Következő »